خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۲:۱۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۸۴

والدین زیادی هستند که با مشکل بدغذایی فرزندانشان درگیرند و ایده‌های مختلفی را هم امتحان می‌کنند اما این‌بار، ایده ناسا که با چاشنی تکنولوژی هم همراه است مورد توجه محققان قرار گرفته و به‌زودی تغذیه کودکان را دچار تحول خواهد کرد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرنس۲۴، مقداری جلبک دریایی خشک شده «کوچایویو»، مقداری پوره سیب زمینی فوری و آب داغ: اینها مواد تشکیل دهنده یک منوی مغذی از غذاهای پرینت شده هستند که کارشناسان تغذیه را به تحول برنامه غذایی کودکان امیدوار کرده‌اند.

دانشگاه شیلی مدتی است به پژوهش روی ارتقاء سطح تغذیه کودکان رو آورده و موفق شده با استفاده از یک پرینتر سه بعدی غذای سنتی این منطقه یعنی جلبک کوچایوئو را که معمولاً در شیلی، نیوزلند و اقیانوس اطلس جنوبی یافت می‌شود، به شکل عروسکی خوراکی دربیاورد. این گروه امیدوار است با جلب کردن نظر بچه‌ها آنها را به خوردن غذا تشویق کند.

ایده ناسا به کمک تغذیه کودکان آمد | چاپ عروسک‌های سه بعدی خوراکی برای بچه‌های بدغذا

این پرینترها می‌توانند فیگورهای پوکمون یا هر نوع حیوان و شخصیت کارتونی را که تصور کنید همراه با یک مخلوط ژلاتینی چاپ کنند؛ این فرآیند هفت دقیقه زمان می‌برد. امکان استفاده از طرح‌های مختلف و فیگورهای سرگرم‌کننده که هرکدام رنگ‌ها، طعم‌ها و عطرهای مختلفی دارند در این روش فراهم است.

با این حال، تمرکز اصلی بر روی محتوای غذاهاست و هدف این محصولات جدید تغذیه و سلامت کودکان با یک غذای خوشگل و خوشمزه است.

چاپگرهای سه بعدی مواد غذایی گران هستند و از ۴۰۰۰ دلار تا بیش از ۱۰۰۰۰ دلار قیمت دارند، اما محققان امیدوارند که با پیشرفت فناوری، هزینه‌ها کاهش یابد و به افراد بیشتری امکان استفاده از این روش را پیدا کنند. با کمک این چاپگرها می‌توان شیرینی و پاستا هم درست کرد.

ایده ناسا به کمک تغذیه کودکان آمد | چاپ عروسک‌های سه بعدی خوراکی برای بچه‌های بدغذا

روش کار هم به این صورت است که این جلبک‌های غنی از اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ید را بعد از خشک شدن آرد می‌کنند و سپس با پودر پوره سیب زمینی مخلوط می‌کنند. در مرحله بعد آب داغ به آن اضافه می‌شود و به صورت یک ماده ‍ژلاتینی وارد چاپگر می‌شود.

ناسا این روش را در سال ۲۰۱۳ آزمایش کرده بود. هدف این مرکز فضایی این بود که به غذاهایی که فضانوردان در فضا می‌خورند تنوع بدهد. 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: